Alergeni

Conform Directivei 2000/13/CE a PARLAMENTULUI EUROPEAN  si a CONSILIULUI din 20 Martie 2000 alergenii din alimente se pot incadra in urmatoarele grupe:

  1. Cereale care contin gluten (grau, secara, orz, ovaz,grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate;
  2. Crustacee si produse derivate;
  3. Oua si produse derivate;
  4. Peste si produse derivate;
  5. Arahide si produse derivate;
  6. Soia si produse derivate;
  7. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);
  8. Fructe cu coaja, adica migdale (Amydalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Iuglas regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Caraya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch)], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de Macadamia si nuci de Queesland (Macadamia ternifolia) si produse derivate;
  9. Telina si produse derivate;
  10. Mustar si produse derivate;
  11. Seminte de susan si produse derivate;
  12. Dioxid de sulf si sulfiti in concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru;
  13. Lupin si produse derivate;
  14. Moluste si produse derivate.

In cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii.

 

Conform Ordinului nr. 183/2016 privind informarea consumatorilor de catre operatorii economici care desfasoara activităţi de comercializare pe teritoriul României a produselor obţinute din produse alimentare congelate ,societatea noastra va aduce la cunostinta ca unele produse sunt obtinute din produse congelate.

Va rugam sa solicitati informatii suplimentare in momentul efectuarii comenzii.